مواد لازم :

ماهی قزل آلا پخته و قطعه قطعه شده                  200 گرم

كاهوی خرد شده                                              نیم كیلو

سس فرانسوی                                                نصف فنجان یا بیشتر

لوبیا سبز پخته                                                 400 گرم

سیب زمینی پخته كه به صورت چهار گوش            2 فنجان خرد شده

گوجه فرنگی (پوست كنده یا حلقه حلقه)              2 عدد

تخم مرغ (حلقه حلقه)                                       2 عدد

طرز تهیه :

در یك ظرف سالاد مقداری كاهو ریخته و چند قاشق از سس فرانسوی را روی آن بریزید . سیب زمینی و لوبیا سبز و قطعات ماهی را لایه لایه روی هم بچینید و كناره های ظرف را با حلقه های تخم مرغ و گوجه فرنگی تزئین نمائید . مابقی سس را روی سالاد پاشیده و در صورت تمایل مقداری جعفری خرد شده نیز روی آن بپاشید .

منبع: سایت شیلات زنجان

نوشته شده در تاریخ شنبه 12 دی 1388    | توسط: سردبیر    | طبقه بندی: آشپز خانه شیلات،     |
نظرات()