مواد لازم :

ماهی فیتو فاك                          900 گرم

نمك                                       مقداری

آب لیمو ترش                             نصف لیوان

ماست                                    1 لیوان

سركه                                     1 قاشق چایخوری

مصالا                                     1 قاشق چایخوری

سیر كوبیده                              2  پر

زیره سبز ساییده                        1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز                          نیم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

تكه های ماهی را شسته و خشك می كنیم . به روی آن نمك و آب لیمو ترش می پاشیم . می گذاریم به مدت چند دقیقه بماند . ماست را با بقیه مواد مخلوط می كنیم . ماهی را در ظرف نسوزی قرار داده وبه روی هر تكه شكاف عمیق ایجاد می كنیم . مخلوط ماست را به روی ماهی ریخته و می گذاریم به مدت چند ساعت بماند . آن را در فر با حرارت متوسط ( 375 درجه فارنهایت ) به مدت 30 دقیقه كباب می كنیم .

 

منبع: سایت شیلات زنجان

نوشته شده در تاریخ شنبه 12 دی 1388    | توسط: سردبیر    | طبقه بندی: آشپز خانه شیلات،     |
نظرات()