مواد لازم برای 4 نفر:

1كیلو ماهی آزاد تمیز شده بدون سر ( یا قزل آلا یا ماهیان مشابه)
1 قاشق چایخوری ادویه
1 عدد سیب متوسط پخته و قطعه شده
نصف فنجان پیاز متوسط حلقه شده
4 قطعه لیمو شیرین
نصف فنجان كره یا مارگارین ذوب شده


طرز تهیه:

منقل را آماده كرده ماهی را در وسط یك ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شكم ماهی كمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر كنید. مقداری از كره را هم داخل شكم ماهی ریخته و بقیه را با برس روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را كاملا دور ماهی بپیچید و در یك ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند.

منبع:شیلات مازندران

نوشته شده در تاریخ شنبه 12 دی 1388    | توسط: سردبیر    | طبقه بندی: آشپز خانه شیلات،     |
نظرات()