پژوهشگران ژاپنی ، پس از تولید «قورباغه شفاف» اكنون یك «ماهی قرمز نیمه شفاف» تولید كرده اند كه از بیرون می توان همه اندامهای داخلی بدن وی رادید.
یوتاكا تامارو ، استاد زیست شناسی دانشگاه می Mie در مركز ژاپن با اعلام این خبر گفت، می توان از بیرون، قلب این ماهی را هنگام زدن دید ، و درحالی كه به ارامی شنا می كند ، مغز كوچكش را بر بالای چشم هایش مشاهده كرد و می توان دید كه اندام های داخلی این ماهی نیمه شفاف چگونه كار می كنند.
به گزارش اسوشیتد پرس از توكیو، گروهی دیگر از پژوهشگران ژاپنی در سال 2007 برای اولین بار یك قورباغه شفاف تولید كرده بودند . انها اعلام كرده بودند سال اینده تعداد زیادی از این قورباغه ها تولید و به مراكز تحقیقاتی و ازمایشگاههای داخلی و خارجی خواهند فروخت.
شفاف كردن این حیوانات با دستكاری ژنتیكی صورت می گیرد.

نوشته شده در تاریخ شنبه 12 دی 1388    | توسط: سردبیر    | طبقه بندی: اخبار شیلات،     |
نظرات()