مواد لازم :

 

ماهی سفید پرورشی یا آزاد پرورشی

1كیلو گرم

مغز نان ساندویجی

2عدد

شیر

نصف لیوان

تخم مرغ

2عدد

پیاز رنده شده وآب گرفته

1عدد

ادویه ونمك

1قاشق مرباخوری

پودر نان خشك

1پیمانه

روغن

1پیمانه

طرز تهیه:

استخوان وپوست ماهی راگرفته وگوشت ماهی راچرخ می كنیم .مغز نان ساندویجی رادر شیر خیس كرده تانرم شودباماهی چرخ كرده خوب مخلوط  می كنیم .بعداز موادبراشته دردست گرد می كنیم وبه آن شكل بیضی می دهیم به شكل كتلت های گوشت درآورده ودر پودر نان خشك می زنیم .كتلتهارادر ظرفی چیده بعد روغن رادرتابه می ریزم وقتی داغ شد كتلتهارادرآن سرخ می كنیم .

منبع: سایت شیلات زنجان

نوشته شده در تاریخ شنبه 12 دی 1388    | توسط: سردبیر    | طبقه بندی: آشپز خانه شیلات،     |
نظرات()